<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Går hele gigant-handelen rett i vasken?

Alt var klappet og klart og Fiat var i ferd med å overta kriserammede Chrysler. Nå kan en dommer spolere hele avtalen.

    Publisert 9. juni 2009 kl. 05.41
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 100 ord

    Fiats plan for den amerikanske bilprodusenten Chrysler er foreløpig utsatt, besluttet en amerikansk høyesterettsdommer mandag.En konkursdommer har tidligere avgjort at Chrysler kan overtas av en ny eiergruppe der Fiat står sentralt.Men saken ble anket, og nå har høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg besluttet at planen ikke kan gjennomføres ennå.Det er enkelte pensjonsfond og andre kreditorer som har anket saken.Høyesteretts avgjørelse kan bety at det må holdes en omfattende høring om de juridiske sidene ved Fiat-overtakelsen, noe som kan ta så lang tid at hele planen må skrinlegges.President Barack Obama har bedt høyesterett om ikke å bidra til at saken blir forsinket.