<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Faksimile Car.com

Ny Mercedes fotografert under testing

Snikfotografene i Sverige har fanget bilen som skal erstatte Mercedes CL.

Publisert 25. mars 2010 kl. 12.06
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord

Mercedes S-klasse coupe har blitt oppdaget på testtur av nettstedet Carmagazine. Bilen skal erstatte CL, og er nok et steg mot oppstrammingenen av alfabet-modellrekken til Mercedes. I fjor lanserte Mercedes E coupe som erstatning for CLK. Den nye modellen har kodenavn C216 internet hos Damiler.I oppgraderingen fra CL til S coupe er det primært mindre kosmetiske endringer, ifølge kilder i selskapet. Under forkledningen er det siste generasjon lykter, aero-speil, grill fra E coupe og andre små endringer.- Nesen har et mykt utseende, som vi har på SLS, sier en innsider til magasinet.I tillegg til små kosmetiske endringer, vil bilen ha LED-lykter, trøtt-detektor (kaffekopp-funksjonen fra E-klasse), underholdningssenter med to innsynsvinkler og dynamisk cruisecontroll.Prisen og lanseringsdato er ikke kjent.