<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Volkswagen Tiguan. Foto: VW

Ny VW Tiguan fremskyndes

Importøren fremskynder forhåndssalget av ny Volkswagen Tiguan.

Publisert 7. feb. 2011 kl. 10.24
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord

Forhåndssalget av nye Volkswagen Tiguan er fremskjøvet flere uker, fordi etterspørselen etter den forrige modellen har vært så stor at den nå nærmest er utsolgt, opplyser importøren Harald A. Møller AS i en melding. Ny Volkswagen Tiguan vil ha sin verdensdebut 1. mars i år på Geneva International Motor Show.- På tross av en rekke forbedringer i den nye Volkswagen Tiguan forventer vi at prisene vil ligge på omtrent samme nivå som dagens modell, sier direktør Terje Male.Volkswagen Tiguan kom første gang på markedet i 2007 og har gjort knallsuksess. Volkswagen gikk fra å være nesten fraværene i SUV-segmentet til å bli markedsleder i dette segmentet.Siden bilen ble lansert i 2007 har det blitt solgt 572.000 Volkswagen Tiguan på verdensbasis.Dn nye Volkswagen Tiguan vil være på norske veier i månedsskifte juni/juli