<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Årets beste familiebil

Tre familiebiler har skilt seg ut i året som har gått. HegnarOnlines favoritt er ubestridt.

Publisert 15. des. 2011 kl. 15.21
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.24
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 416 ord

I løpet av det siste året har HegnarOnline kjørt en rekke familiebiler, deriblant Mercedes C180 , Ford Focus, Hyundai i40, Peugeot 508, Mercedes E250 4Matic , Honda Accord , Skoda Superb Greenline , VW Jetta , Hyundai i40, Toyota Verso S , Citroën C5, Ford Mondeo, VW Passat , Opel Astra stasjonsvogn , Audi A6 Avant, Ford Galaxy, Ford Grand C-Max og Skoda Yeti 4x4 DSG.Her er årets SUV Tre biler har skilt seg spesielt ut.Hyundai i40 er en imponerende bra stor familiebil som skal hamle opp med ledestjernene Ford Mondeo, Toyota Avensis og VW Passat. Fra det sekund vi satte oss inn i bilen fikk vi de "rette" følelsene, punktene det er vanskelig å sette ned på papir eller skrive på en skjerm. Kanskje var det fordi vi forventet oss et simplere interiør, kjipere grafikk på instrumentene osv. I i40 føler du deg umiddelbart "vel".Alt i alt imponerte Hyundai i40 oss. Koreanerne er virkelig på hugget og har gjennomtenkte produkter av tilsynelatende høy kvalitet. Du får en utmerket pakke når det gjelder motor, utstyr, pris og plass. Dersom vi hadde operert med terningkast ville vi gitt den fem, gjerne med en pluss.Endelig er Peugeot på veien med en "skikkelig" stasjonsvogn med rikelig med plass; 508. Vi synes Peugeot 508 med stasjonsvogn-karosseri er en designperle. Flere vi møtte under testperioden kommenterte uoppfordret det flotte utseende på bilen. Og form har ikke gått ut over funksjon. Bagasjerommet er på 560 literPeugeot 508 har tatt Norge med storm. Det forstår vi godt. Du får en lekker bil med en gjerrig motor, mye utstyr og god plass til en fornuftig penge.Årets familiebil: Audi A6 Avant Audi A6 Avant med tre liters dieselmotor, Quattro og S-Tronic er en fantastisk bra bil.Den kraftige dieselmotoren passer bilen særdeles bra. Gi gass og nyt bilen. Her er det krefter i overflod og et deilig skyv, spesielt når det har gått noen tideler. Ut av motoren driver man 245 hester ut i flott trav.Audi A6 er noe av det mest komfortable vi har vært borte i. Du sitter fantastisk, spesielt hvis du som i testbilen har komfortseter, med alle mulige innstillingsmuligheterInteriørmessig har A6 tatt et sprang videre. Bak rattet kjenner vi igjen mange detaljer fra A7 Sportback. A6 gir deg den rette luksus-følelsen.Audi A6 Avant 3,0 diesel, Quattro og S-tronic gir en av de mest komplette pakkene du kan tenke deg. Du får en svært sportslig familiebil med utmerket fremkommelighet. Vi kan ikke skjønne annet enn at A6 er et av de aller beste kjøpene hvis du har ca én million kroner til rådighet til en ny bil. Løp og kjøp!