<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Kinesiske biler blir utstilt - Foto: AP

Nå vil Kina subsidiere enda flere bilkjøp

Kina vurderer å utvide et program som gir rett til subsidier i forbindelse med bilkjøp i rurale strøk.

Publisert 10. okt. 2012 kl. 08.46
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord

Myndighetene i Kina vurderer å utvide et program som gir rett til subsidier i forbindelse med bilkjøp i rurale strøk.Det er China Securities Journal som melder dette, ifølge TDN Finans.Programmet omfatter idag minibusser hvor motoren er på under 1,3 liter men kan nå også komme til å inkludere biler og lastebiler i samme størrelse.Veksten for bilsalget i rurale strøk vokser mer enn salget i byene i Kina akkurat nå.Årsveksten er på henholdsvis 14,3 og 13,1 prosent i august.