<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solgte 31 MINI i september

Denne butikken solgte litt mer enn en MINI hver dag i hele september.

  Publisert 15. okt. 2012 kl. 10.44
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  MINI John Cooper Works Countryman

  I løpet av september solgte Jæger Sentrum i Bergen 31 MINI og aldri før har det vært solgt så mange MINI i løpet av en måned i Bergen. I kroner og ører ga det litt mer enn en mini omsetning på 9,3 millioner kroner.- Det har vært rene MINI-feberen i Bergen den siste måneden. MINI er en kultbil som etterhvert har fått mange tilhengere. MINI er også en bil som smiler bredt til alle. Til og med hissige bilister blir vennlige ved synet av en MINI, sier salgsansvarlig for MINI ved Jæger Sentrum, Trond Skogrand, i en pressemelding.Han tror den økte etterspørselen henger sammen med at det er lagt vekt på en større utsilling med flere modeller, og merker at SUV-modellen blir stadig mer populær blant bergenserne.Skogrand forteller også at siden de satset på MINI har de solgte mer enn 500 i bergensområdet.