<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gutt(10) tyvlånte bil - igjen

For to uker siden kjørte tiåringen over én mil med søsteren på 18 måneder. I går var han ute på kjøretur igjen.

  Publisert 20. feb. 2014 kl. 10.22
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 136 ord
  Generelt bilde av bil - Foto: Øystein Schmidt

  Denne gangen hadde tiåringen tyvlånt en annen bil, og turen gikk fra Fagernes til Tonåsen. En kjøretur på mellom tre og fire mil, skriver VG.Foreldrene, som denne gang ikke ønsker å stå frem med navn, kan bekrefte kjøreturen, overfor avisen.- Det var min søsters bil han tok. Bilnøklene stod i bilen, så det var dessvere lett for ham å få tak i nøklene, sier guttens mor til VG.Foreldrene skal ha blitt varslet i går ettermiddag klokken fem.- Vi ble veldig redde, det er like vondt hver gang. Dette skulle ikke skje, sier moren.Hun sier til avisen at hun var sikker på at forrige biltur skulle bli den siste, og er derfor overrasket over sønnens påfunn.- Fristelsen ble vel for stor. Han er en gutt som liker eventyr og spenning, det er vel bare det, forklarer hun.