<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Gatebil-treff: Travel natt for politiet

Politiet pågrep natt til søndag 13 personer for fyll og grov vold under Gatebil-treffet på Rudskogen i Østfold.

Publisert 10. juli 2016 kl. 09.03
Oppdatert 10. juli 2016 klokken 10.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord

Gatebil-festivalen inneholdt natt til søndag mer enn bare bil og motor. Politiet i Østfold pågrep 13 personer, og rakk bare å ta de verste tilfellene.– Det har vært veldig mye fyll med hva det medfører av problemer, sier operasjonsleder Ingar Signebøen i Øst politidistrikt til NRK.Søndag morgen opplyser Signebøen at de har pågrepet eller innbrakt 13 personer, både for ren beruselse og for til dels grov uprovosert vold.– Vi har nettopp pågrepet tre personer som har påført minst fem fornærmede skader, som brukket kjeve og utslåtte tenner, sier operasjonslederen søndag morgen.Han tror det pene været har gitt utslag i nivået på festingen. Gatebiltreffet samler rundt 40.000 mennesker de tre dagene arrangementet varer.Arrangementet har pågått siden torsdag, og det har ikke vært registrert noen alvorlige hendelser før den siste natten.