<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Se Lamborghini knuse Nürburgring-rekord

Se hele runden gjennom «grønne helvete» her!

Publisert 3. mars 2017 kl. 12.48
Oppdatert 3. mars 2017 klokken 12.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord

Lamborghini Huracán Performante satte ny rekord på Nürburgring Nordschleife 5. oktober 2016. Den nye rekorden, som nylig er offentliggjort, lyder på 6:52:01. Lamborghinis testfører Marco Mapelli satt bak rattet da rekorden ble satt.De tekniske spesifikasjonene på Huracán Performante blir ikke offentliggjort før i neste uke, under bilutstillingen i Genève.Den forrige rekorden ble satt av Porsche 918. Den var på 6:57.PS: En Radical SR8, som knapt nok kan kalles en gatebil, har imidlertid kjørt på 6:48.Her finner du de beste rundetideneSe hele runden her, med kart, hvor du kan følge speedometer, turteller, girvalg og førerens bevegelser