<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Fikk «søndagsbil» til 3,5 millioner

Olav Stangeland fikk i dag utlevert sin splitter nye Bentley med «alt» utstyr.

Publisert 16. mai 2017 kl. 17.08
Oppdatert 16. mai 2017 klokken 17.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord

Det er ikke hver dag en ny Bentley ruller ut på norske veier. I dag fikk Olav Stangeland, konsernsjef i T. Stangeland Maskin på Sola utenfor Stavanger, utlevert nøklene til sin nye Bentley Flying Spur V8 S med 527 hk fra sin lokale forhandler Hellestø Bilpaviljongen.- Det blir søndagsbilen min, røper Stangeland overfor Hegnar.no, som kjører Range Rover i det daglige. Det passet bra å få den fine bilen dagen før 17. mai, mener han.Han sier han har fått utstyrt bilen med «det som går an å få» og at prisen endte på rundt 3,5 millioner kroner.Stangeland er interessert i bil og har 180 enheter på TS Museet på Tjelta i Sola kommune. Der finner man både traktorer, biler, mopeder, motorsykler og lastebiler.På Kapitals liste over landets 400 rikeste figurerer Stangeland på 90. plass med en anslått formue på 2,5 milliarder kroner.