<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Neste år blir Peugeot 508 brått mye mer aktuell

Peugeot 508 kommer nå i helt ny utgave. Neste år kommer den ladbare varianten.

Publisert 22. feb. 2018 kl. 08.15
Oppdatert 22. feb. 2018 klokken 08.17
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 282 ord

Peugeot 508 kommer nå i ny drakt. Importøren trekker frem klasseledende motorer, en lang rekke assistentsystemer og, ikke minst, et slående utseende, som vil gjøre at bilen hever standarden for segmentet betraktelig.Det tradisjonelle D-segmentet har vært fallende de siste årene, og flere kunder velger nå SUV-er foran de mer tradisjonelle familiebilene. For å kunne konkurrere er sedanene og stasjonsvognene avhengig av å by på større variasjon og en helt egen identitet – og det var bakgrunnen for designarbeidet som har blitt gjort med helt nye Peugeot 508.Bilen er vesentlig lavere enn forgjengeren, og linjene minner mer om en coupé enn en tradisjonell sedan. Den aggressive fronten med en stor grill og karakteristiske LED-lys henter inspirasjon fra Peugeots nyeste konseptbil Instinct, og 508-logoen på panseret er et historisk nikk til klassikerne 504 og 504 coupé.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bensinmotorer
  • PureTech 180 S&S EAT8
  • PureTech 225 S&S EAT8 (Kun GT-utgave)
Dieselmotorer
  • BlueHDi 130 S&S (6-trinns manuell)
  • BlueHDi 130 S&S EAT8
  • BlueHDi 160 S&S EAT8
  • BlueHDi 180 S&S EAT8 

Også bakenden vil være lett å kjenne igjen – takket være de tredimensjonale LED-lyktene og den svarte, horisontale linjen som kjennetegner alle merkets nye modeller. Lyktene er hentet rett fra Peugeots nyeste konseptbiler og variabel intensitet sørger for at de karakteristiske, fargede klørne alltid er synlige. Bruken av eksklusive materialer som eksklusivt skinn, børstet stål, Alcantara og ekte treverk bidrar til å løfte helhetsinntrykket av interiøret vesentlig sammenlignet med den forrige modellen.  På motorfronten leveres nye Peugeot 508 med siste generasjon PureTech og Blue HDi-motorer.Høsten 2019 vil det også lanseres et plugin-hybrid-alternativ av nye Peugeot 508.(Artikkelen fortsetter under bildet) Bilen vil ha sin premiere under årets Genève-utstilling og vil være i salg fra september.