<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Kia Niro Electric avslørt torsdag

Kias kommende storselger Niro Electric er endelig avslørt.

Publisert 3. mai 2018 kl. 11.15
Oppdatert 3. mai 2018 klokken 11.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord

Kia viser i dag sin helt nye Niro Electric på «International Electric Vehicle Expo» i Jeju i Korea. Niro Electric har hentet inspirasjon fra konseptbilen Niro EV som ble vist på 2018 Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar. Bilen har en eksklusiv grill og LED kjørelysene har en design som skiller seg fra hybrid og plug-in hybrid variantene av Niro.Niro Electric har Kias nyeste generasjon elektriske drivlinje, som benytter ny produksjonsteknologi utviklet spesielt for Kias elbiler. Niro Electric kommer med en 64 kWh lithium-polymer batteripakke, og måltall for rekkevidde er mer enn 450 km, eller mer enn 300 km med den mindre batteripakken på 39.2 kWh. (WLTP-målestandard)For Europa vises Niro Electric første gang under Paris Motor Show i starten av oktober: Lansering i Norge blir i desember.