<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Lad så mye du vil til en fast pris

Nå er ladeoperatøren E.ON klar med sine ladeløsninger til norske el-bilister. De tilbys faste månedspriser hvor man kan lade så mye man vil.

Publisert 2. mai 2018 kl. 12.22
Oppdatert 2. mai 2018 klokken 12.23
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 304 ord

I januar annonserte energiselskapet E.ON, at de satser stort på det norske elbilmarkedet, og energiselskapet er allerede i full gang med å utvide fremtidens ladeinfrastruktur i Norden.Nå er ladeoperatøren klar med sine ladeløsninger til norske el-bilister og åpner opp for bestillinger på sin hjemmeside. I Norge vil E.ON tilby ladeløsninger til hjem, bedrifter og kommuner.Som noe helt nytt introduserer E.ON flat-rate konseptet i Norge, en løsning selskapet har hatt stor suksess med i Danmark. Løsningen går ut på at el-bilister kan få ubegrenset opplading hjemme og i E.ONs nordiske ladenettverk, til en fast lav pris i måneden. Og de kundene som bestiller en flat-rate ladeløsning fra E.ON innen 30. juni 2018, får de tre første månedene helt gratis.– Vi har som mål at det skal være lett å være el-bilist. Ambisjonen er å forsyne norske elbiler med strøm gjennom sikre og intelligente hjemmeladeløsninger, og gjøre hverdagen enda enklere for elbilister, som vil kunne betale en fast, lav pris i måneden, sier administrerende direktør i E.ON Danmark og sjef for Mobility forretningen i Norden, Tore Harritshøj.- Vårt flat rate-konsept innebærer at våre kunder kan lade så mye de vil til en fast pris hver måned. Det vil si at de, avhengig av deres elbilmodell og dennes batteristørrelse, kan lade hjemme og i vårt offentlige nordiske nettverk ubegrenset til en fast pris hver måned. Ppris er avhengig av om de har for eksempel en Tesla eller en Nissan. Vi dekker alle utgifter (kundens forbruk) til deres strømleverandør, slik at de slipper å bekymre seg for hvor mye de lader, sier kommunikasjonssjef Karen Marie Jensen i E.ON Danmark til Hegnar.no.Prisene er:

    • Hybrid (under 12 kWh): 299 norske kroner pr mnd 
    • Power (under 44 kWh): 549 norske kroner pr mnd 
    • Power+ (over 44 kWh): 799 norske kroner pr mnd

Prisene gjelder for ubegrenset oppladning hjemme og i det nordiske ladenettverket