<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer

Dette er siste skrik fra bilprodusenten SEAT

Med den nye eXS KickScooter gjør SEAT sitt første fremstøt innen mikromobilitet.

Publisert 12. nov. 2018 kl. 12.49
Oppdatert 12. nov. 2018 klokken 12.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 233 ord

Den nye SEAT eXS fra Segway er en perfekt mikromobilitetsløsning for folk som ønsker å komme seg raskt og miljøvennlig rundt i byen, hevder bilprodusenten i en melding.Som en del av sin Easy Mobility-strategi har SEAT som mål å skape et produkt- og tjenestetilbud ved å presentere nye løsninger for å komme seg frem i byen. I forbindelse med Volkswagen-konsernets strategi for mikromobilitet planlegger de ulike konsernmerkene å lansere urbane transportløsninger i fremtiden.- Målet er at SEAT skal sette standarden innen mikromobilitet. Vi har som målsetning at alle som bor i byområder, skal kjenne til mulighetene SEAT tilbyr for å komme seg rundt i byen på en økonomisk, miljøvennlig, enkel og morsom måte, sier SEATs produktmarkedsføringssjef Lucas Casasnovas.Segway ble kjøpt opp av den nyetablerte transportrobotprodusenten Ninebot i 2015. Etter dette har Segway lansert flere mikromobilitetsløsninger for forbrukermarkedet.I forbindelse med avtalen har SEAT spesialdesignet den nye SEAT eXS for sine kunder. Den har Segways ledende elektriske teknologi integrert i plattformen til ES2-modellen.Kombinasjonen av batteri og motor gir en topphastighet på 25 km/t.eXS har LED-lykter foran og bak, regulerbar ambientebelysning, LCD-skjerm, cruise control og tyverisikring. I tillegg kan man koble til et ekstrabatteri som øker rekkevidden. Rekkevidden er opptil 45 km avhengig av forholdene.eXS er i salg hos alle SEAT-forhandlere fra desember 2018. Prisen vil være 599 euro. Kjøretøyet kan leveres i Spania, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Sveits og Portugal før nyttår, og i resten av Europa i 2019.