<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norges 13. rikeste solgte til Spetalen for kjempepris

Ragde Eiendom har solgt tre eiendommer til Ferncliff.

Publisert 24. sep. 2021 kl. 08.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 167 ord
NORGES 13. RIKESTE: Edgar Haugen. Foto: Iván Kverme

Edgar Haugen, rangert av Kapital som Norges 13. rikeste, har gjennom sitt Ragde Eiendom solgt Saga Hotel Oslo og Holmboes gate 8 til Øystein Stray Spetalen-selskapet Ferncliff AS, bekrefter Haugen selv overfor Estate Nyheter.

– Jeg fikk eksepsjonelt godt betalt, forklarer Haugen når nettstedet spør.

Haugen har også, gjennom selskapet Holmenveien 5 AS, solgt leiegården Oscars gate 37.

Kapital har vurdert Haugens formue til 18 milliarder kroner, noe som er en oppgradering på spreke 20 prosent fra i fjor.

Rekordresultat i fjor

Haugen er eneeier av Ragde Eiendom, som han siden 1995 har bygget opp stein for stein til å bli en betydelig aktør i det norske eiendomsmarkedet. Selskapet har i dag en portefølje som teller omtrent 1,95 millioner kvadratmeter næringseiendom, for det meste i Oslo og Bergen, men også i Belgia, Nederland, Sverige, Danmark og Finland.

«Det siste året har selskapet reforhandlet en rekke leiekontrakter. Det, kombinert med et sterkt eiendomsmarked og lave renter, gir en solid formuesøkning. Ragde leverte i fjor rekordresultat, og driften er stabil», skriver Kapital.

Se Kapital 400 rikeste her.