<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Må ta på alvor de som ikke takler åpent landskap

Flertallet av gårdeiere tror på liten eller ingen endring i behovet for kontorareal etter pandemien, men leietagerne avgjør, og de er langt fra like enige. 

Publisert 5. okt. 2021 kl. 17.32
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 935 ord
GJØR STORE ENDRINGER: Finn.no har kontorer sentralt i Oslo, men har slitt med å få alle ansatte tilbake. Nå bygger de om kontorlokalene for å tekkes de som har blitt glad i hjemmekontor. Administrasjonssjef Yvonne Marie Seville viser frem lokalene i Grensen 5/7 som bygges om.  Foto: Håkon Løtveit

– Vi vet ikke hva kontorbehovet blir, vi har vurdert å leie mer plass i et annet bygg i nærheten, men vi avventer og ser hva som skjer. For mange kolleger er det viktig at alle er samlet samme sted, sier Yvonne Marie Seville, administrasjonssjef i HR-avdelingen til Finn.no. 

Cushman & Wakefield Realkapital utfører jevnlig undersøkelser blant gårdeiere og leietagere hver for seg, om hvordan de ser for seg kontormarkedet fremover.  

Registrer deg

Registrer deg gratis for å lese saken.

Ved å fortsette aksepterer du våre brukervilkår og personvernserklæring