<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Søkte etter penger, fant 20 mill.

Proptech-selskapet Findable bruker kunstig intelligens til å hente ut eiendomsinformasjon fra bilder og papirer. Da fant de 20 millioner.

Publisert 6. juni 2022 kl. 20.47
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 541 ord
VIL FOREKLE INFORMASJONSHENTINGEN: – I transaksjoner er det også vanlig at man får en avkortning på grunn av manglende dokumentasjon ettersom driftsrisikoen for en ny eier øker betraktelig, sier Fredrik H. Wisløff, daglig leder i Findable (i midten). Her sammen med investorene Robert Skramstad, daglig leder i Malling & Co Venture, (t.v.), og Jan Fossgård, daglig leder i Construction Venture. FOTO: Kaare Martin Granerud