<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Eiendomsfond kjøper Telenor Arena

Telenor Arena på Fornebu har i årevis vært en åpen kran ut av pengebingen til Ulrichsen-familien. Nå er det solgt til et eiendomsfond forvaltet av Ursus Real Estate Management. 

Publisert 19. sep. 2022 kl. 16.11
Oppdatert 19. sep. 2022 klokken 16.31
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 963 ord
SKAL EIE OG DRIVE TELENOR ARENA: F.v: Kjetil Bell Tveit, daglig leder Euforum/Telenor Arena,  Rasmus Sandnes, styreleder Euforum/Telenor Arena, Marius G. Dietrichson, megler og leder av Capital Markets i Cushman & Wakefield Realkapital og Fredrik Steinum, medeier og adm. direktør i Ursus Real Estate Management.  Fotograf: Andreas Krogsæther

– Jeg er veldig tilfreds med den omfattende og vellykkede snuoperasjonen som Telenor Arena har vært igjennom de siste årene. Å snu fra minus til pluss i den krevende tiden vi har bak oss er godt gjort, det er et veldig dyktig team som står bak dette, sier Kjell Christian Ulrichsen i en skriftlig uttalelse.