<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøper ny eiendom for 19 millioner

Self Storage Group har sikret seg en ny eiendom i Kristiansand-området. – Etterspørselen for selvbetjeningslagre er voksende.

Publisert 6. okt. 2022 kl. 13.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 182 ord
DOMINERENDE: Self Storage Group-sjef Fabian Søbak sier selskapet bygger en dominerende posisjon i Kristiansand-området. Foto: Self Storage Group

 

Self Storage Group har inngått en avtale om å kjøpe en eiendom i Fidjemoen i Kristiansand til 19 millioner kroner, fremgår det av en børsmelding.

Eiendommen har et potensielt utleiebart areal på 2.300 kvadratmeter.

Self Storage Group har til hensikt å åpne minilagre under City Self Storage-merkenavnet på eiendommen i andre kvartal neste år.

Styrker posisjonen

Fabian Søbak, adm. direktør i Self Storage Group, peker på at dette blir én av to City Self Storage-fasiliteter som skal åpnes i Kristiansand neste år.

Sammen med selskapets eksisterende OK Minilager-virksomhet i området vil nyåpningene gi selskapet en dominerende markedsposisjon i regionen, ifølge Søbak.

– Etterspørselen for selvbetjeningslagre er voksende, og etterspørselen har vist seg å være robust under tidligere resesjoner, sier Søbak, og trekker frem at spesielt urbanisering og mindre boareal gir økt behov for ekstern lagring.

I midten av september kjøpte selskapet en tomt på Kilemoen for 3,4 millioner kroner for å etablere selskapets tredje selvlagringsfasilitet i Hønefoss-området.

Self Storage Group opererer nå 131 fasiliteter med sine City Self Storage- og OK Minilager-virksomheter på tvers av Skandinavia. Samlet utleiebart areal utgjør 180.500 kvadratmeter pr. andre kvartal i år.