<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøper ny eiendom for 19 millioner

Self Storage Group har sikret seg en ny eiendom i Kristiansand-området. – Etterspørselen for selvbetjeningslagre er voksende.

    Publisert 6. okt. 2022 kl. 13.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 182 ord
    DOMINERENDE: Self Storage Group-sjef Fabian Søbak sier selskapet bygger en dominerende posisjon i Kristiansand-området. Foto: Self Storage Group

    SSG

    Self Storage Group har inngått en avtale om å kjøpe en eiendom i Fidjemoen i Kristiansand til 19 millioner kroner, fremgår det av en børsmelding.

    Eiendommen har et potensielt utleiebart areal på 2.300 kvadratmeter.

    Self Storage Group har til hensikt å åpne minilagre under City Self Storage-merkenavnet på eiendommen i andre kvartal neste år.

    Styrker posisjonen

    Fabian Søbak, adm. direktør i Self Storage Group, peker på at dette blir én av to City Self Storage-fasiliteter som skal åpnes i Kristiansand neste år.

    Sammen med selskapets eksisterende OK Minilager-virksomhet i området vil nyåpningene gi selskapet en dominerende markedsposisjon i regionen, ifølge Søbak.

    – Etterspørselen for selvbetjeningslagre er voksende, og etterspørselen har vist seg å være robust under tidligere resesjoner, sier Søbak, og trekker frem at spesielt urbanisering og mindre boareal gir økt behov for ekstern lagring.

    I midten av september kjøpte selskapet en tomt på Kilemoen for 3,4 millioner kroner for å etablere selskapets tredje selvlagringsfasilitet i Hønefoss-området.

    Self Storage Group opererer nå 131 fasiliteter med sine City Self Storage- og OK Minilager-virksomheter på tvers av Skandinavia. Samlet utleiebart areal utgjør 180.500 kvadratmeter pr. andre kvartal i år.