<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Bestiller jack-up

Odfjell Invest utøver opsjon når det gjelder bygging av jack-up-rigg.

Publisert 17. mars 2005 kl. 14.35
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord

Odfjell Invest utøver sin opsjon på å bygge en rigg nummer to ved Keppel Fels-verftet i Singapore. Riggen koster 121 millioner dollar. Dette betyr også at betingelsen for å gjennomføre en emisjon på 2,5 millioner aksjer innfris. Odfjell Invest utøver sin opsjon på å bygge en rigg nummer to ved Keppel Fels-verftet i Singapore. Riggen koster 121 millioner dollar. Dette betyr også at betingelsen for å gjennomføre en emisjon på 2,5 millioner aksjer innfris. Det skal dessuten arrangeres en etterfølgende emisjon på inntil 500.000 aksjer. Tegningsperioden løper fra 23. mars til 8. april.