<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Ny Office-konkurrent

Suns Star Office begynner nå å nærme seg versjon 8. Betautgaven er nå tilgjengelig.

Publisert 18. mars 2005 kl. 15.38
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord

Det finnes flere alternative Office-leverandører som vil nebbe seg inn på Microsofts lukrative domene. Den mest kjent konkurrenten er Star Office, og leverandøren Sun har nå sluppet betaversjonen av versjon 8.0 for nedlasting.Den nye versjonen betyr forbedringer blant annet på brukervennligheten ved at flere hjelpere (wizards) og verktøy er utviklet for å utføre de mange funksjonene. Det er også utviklet nye filtre for konvertering av dokumenter mellom forskjellgie systemer, blant annet for Lotus og Word Perfect. Databasedelen i Star Office er også forbedret med både ny "motor" og et forbedret grensesnitt.Den forrige versjonen av Star Office (7.0) ble solgt for 80 USD og ble lansert sent i 2003. Sun har solgt over 40 millioner lisenser av Star Office siden de overtok programvaresuiten for fem år siden.Du kan laste ned Star Office 8.0 betaher