<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Shippingraketten!

Kristian Eidesvik er shippingraketten på Oslo Børs. Nå er han blitt milliardær.

Publisert 19. mars 2005 kl. 09.36
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord

Den sterke fremgangen i Green Reefers og børsnykommeren Wilson har i løpet av det siste året nærmest fordoblet formuen til Kristian Eidesvik. Bømlo-rederen er nå god for over milliarden, skriver Finansavisen.Eidesviks 40 prosent i Green Reefers er i dag verdsatt til 340 millioner, mens han i Wilson sitter med aksjer for 590 millioner kroner.I tillegg sitter investoren også i noen andre shippingprosjekter, samt en del eiendom. Etter nedsalget i Wilson sitter han også med en god slump kontanter.