<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

John Fredriksen lokkes til Kina

Nye Frontline-VLCC-er kan bli bygget i Kina. Vi snakker om en investering på nesten tre milliarder.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 13.31
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 75 ord

Ifølge DN forhandler John Fredriksen om bygging av nye VLCC-er til Frontline i Kina. Investeringene kan komme opp i over 2,8 milliarder kroner for fire skip. Ifølge DN forhandler John Fredriksen om bygging av nye VLCC-er til Frontline i Kina. Investeringene kan komme opp i over 2,8 milliarder kroner for fire skip. Frontline har sikret seg mulighet for å bygge to skip, med opsjon på ytterligere to, ved Jiangnan-verftet.Leveringene av VLCC-ene kan skje i 2009.