<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglere om riggmassakre

Riggaksjene stupte i går. Meglersjef Arne Wessel-Berg og en annen megler kommenterer.

Publisert 15. feb. 2006 kl. 07.26
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord

Transoceans svake guiding sendte riggaksjene på Oslo Børs rett ned i går ettermiddag. Ifølge meglersjef Arne Wessel-Berg i Norse Securities var fallet en overreaksjon. Transoceans svake guiding sendte riggaksjene på Oslo Børs rett ned i går ettermiddag. Ifølge meglersjef Arne Wessel-Berg i Norse Securities var fallet en overreaksjon. - Rapporten fra Transocean endrer ikke noe på utsiktene til bransjen slik vi ser det. Transocean uttalte seg om første halvår 2006, men har man litt lenger perspektiv på det er det fortsatt mange aksjer som er billige. Jeg har ingen problemer med å anbefale aksjer som Fred. Olsen Energy, Aker Drilling og Ocean Rig. Det er ikke noen dot.com-prising på disse selskapene, sier Wessel-Berg til Finansavisen.- Det blir fort store reaksjoner når investorene ligger så belånt som mange gjør. Det røyk nok en del "stop loss" i dag, sier en megler til avisen.