<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

De dårligste betalerne

- Vi ser spesielt mange dårlige betalere i 30-årsalderen, selv om de er på topp inntektsmessig i disse årene, sier markedssjef Hanne Broen i CreditInform.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 12.47
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 89 ord

    Det er nesten dobbelt så mange dårlige betalere som er født i 1970 sammenlignet med 1950, viser tall fra kredittopplysningsbyrået CreditInform, skriver Forbruker.no.- De som nå er over 60 år har vokst opp med en trangere økonomi og med en annen moral enn dagens unge voksne. De har et mer ansvarlig forhold til lån, kreditt og forbruk enn unge, sier markedssjef Hanne Broen i CreditInform.- Generelt kan vi si at de som er født mellom 1970 og1980 er landets dårligste betalere.Totalt skylder norske privatpersoner nå nesten 18 milliarder kroner.