<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fortsatt riggfeber

Fersk oversikt viser en voldsom økning i antallet bestilte rigger.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 13.58
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 74 ord

    Offshore.nos riggoversikt viser at det har vært en voldsom økning i antallet bestilte nybygg på verdensbasis siden februar. Da var det 65 nye mobile boreenheter i bestilling, mens tallet nå er oppe i 100, inkludert opsjoner.Det slås fast at investeringene vil ligge i størrelsesorden 200 milliarder kroner.I februar var det tre boreskip i bestilling, mens siste oversikt viser at tallet nå er oppe i ni.29 halvt nedsenkbare og 62 oppjekkbare rigger er i bestilling.