<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

iPod på byggeplassen

Nå kan du ta med iPoden på byggeplassen med Bosch Powerbox.

    Publisert 30. aug. 2006 kl. 15.54
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 125 ord

    Vi forbinder i grunnen merkenavnet Bosch mest med driller og sager, men nå har altså denne verktøymakeren gått hen og blitt smittet av iPod-sjuken.De tilbyr nemlig en "power box" for iPod-avspillere, og etter kontruksjonen å dømme er den ment å beskytte dakars lille iPod mot slag. Vel er det rekkverk rundt det hele, men spilleren ser ut til å stå ganske utsatt til likevel...Håndtaket på toppen har spor til en liten fjernkontroll, og det hele er rigget med to ganske så solide høyttalere.Snekkere som ikke er lykkelige eiere av iPod, kan i stedet kjøpe en annen utgave av powerbox, som har CD-spiller og radio. Denne kassen kan også lade batteridrevet utstyr med flere forskjellige voltstyrker dersom du hekter den på strømnettet.Mer info om powerbox her.