<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Konsum for tur

Konsumaksjene på Oslo Børs har vært i oljeskyggen, men Tore Østby i Handelsbanken tror på en sterk høst for sektoren. Her er hans favorittaksjer.

    Publisert 29. aug. 2006 kl. 06.38
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 68 ord

    Olje. og offshorerelaterte aksjer har stått i spissen for det siste årets opptur på Oslo Børs, mens mange av konsumaksjene har hengt etter, konkluderer analytiker Tore Østby i handelsbanken Capital Markets, skriver Finansavisen.- Dette er en sektor vi er gjennomgående positiv til.- Ekornes og Schibsted er to favorittaksjer som begge har levert veldig sterke kvartalsrapporter. Begge selskapene er godt drevet, og leverer gode kontantstrømmer, sier Østby til avisen.