<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SeaDrill får milliardbeløp

Riggselskapet Seadrill får kontrakt i milliardklassen

    Publisert 28. aug. 2006 kl. 10.40
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 84 ord

    Cabinda Gulf Oil Company Limited/Chevron International Exploration and Production har tildelt Seadrill en ny kontrakt utenfor Angola. Boringen skal skje på Tombua-Landana-feltet. Kontrakten går over tre år og starter i første kvartal 2009. Cabinda Gulf Oil Company Limited/Chevron International Exploration and Production har tildelt Seadrill en ny kontrakt utenfor Angola. Boringen skal skje på Tombua-Landana-feltet. Kontrakten går over tre år og starter i første kvartal 2009. Estimert kontraktsverdi er rundt 162 millioner dollar, inkludert 8,5 millioner dollar til mobilisering. Det tilsvarer 1.017 millioner kroner.