<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Teekay vinner Petrojarl?

Forvalter tror Teekay vil vinne en eventuell budkamp om Petrojarl.

    Publisert 30. aug. 2006 kl. 07.09
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord

    Storebrand-forvalter Truls Evensen holder en knapp på Teekay som vinner i en eventuell budkamp om Petrojarl. Bakgrunnen er at selskapet gjerne vil inn i markedet for flytende produksjon (FPSP), men ikke har denne rette kompetansen. Storebrand-forvalter Truls Evensen holder en knapp på Teekay som vinner i en eventuell budkamp om Petrojarl. Bakgrunnen er at selskapet gjerne vil inn i markedet for flytende produksjon (FPSP), men ikke har denne rette kompetansen. - Vi tror derfor at Teekay er villig til å strekke seg lenger enn Prosafe, sier Evensen til DN.Ifølge Evensen går smertegrensen for Prosafes del rundt 70 kroner per aksje i Petrojarl.