<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tror mest på Teekay

Kanadiske Teekay kan se ut til å slå kloa i Petrojarl rett foran nesen til Prosafe. Trolig nærmer FPSO-hysteriet sitt klimaks.

    Publisert 29. aug. 2006 kl. 06.45
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord

    Før børs mandag krysset meglerhuset DnB NOR Markets to poster på til sammen 9,3 millioner aksjer til kurs 63 og 66 kroner. Trolig var det det kanadiske shippingselskapet Teekay, slik Dn skrev i går, som sikret seg en større eierandel i Petrojarl, skriver Finansavisen.Aksjekjøpet vil innebære at kanadierne eier omtrent like mye som den andre budgiveren Prosafe.- Det kan være at noen er villige til å kjøpe seg opp ytterligere, og jeg tror at Teekay har mer muskler til å klare et slikt oppkjøp enn Prosafe, sier Fearnely Fonds' offshoreanalytiker Kjell Erik Eilertsen til avisen.- Når en aksje går fra 40 til 70 kroner på så kort tid, har det meste av oppsiden blitt tatt ut. Jeg har fremdeles kursmål på 12 dollar og vegrer meg for å si løp og kjøp på disse nivåene, sier Fearnley-analytikeren.