<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

TTS om Umoe-utspillet

Konsernsjef i TTS Marine Johannes D. Netland synes det er veldig uheldig hvis avtalen om kjøp av Schat-Harding ikke blir noe av.

    Publisert 28. aug. 2006 kl. 10.46
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 85 ord

    Konsernsjef i TTS Marine Johannes D. Netland synes det er veldig uheldig hvis avtalen om kjøp av Schat-Harding ikke blir noe av. - Vi mener avtalen og oppkjøpet av Umoe Schat-Harding er en veldig god industriell løsning og har hele tiden lagt vekk på å gjennomføre dette. Hvis det skulle vise seg at det ikke blir noe av, vil det være veldig uheldig, sier Neteland til Reuters.Enn så lenge må han vente på at Umoe bestemmer seg for hva de mener er det beste for selskapet.