<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikker lommelerke fra Asus

Asus RH2 er en knøttliten maskin med mange uvanlige finesser.

    Publisert 1. sep. 2006 kl. 00.02
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 185 ord

    Asus' nyeste bittelille maskin, RH2, er en slags blanding av mikro-PC og kjempe-PDA. Enheten kjører Windows XP Tablet Edition, og har innebygget Bluetooth, WiFi og webkamera. Skjermen er en berøringsfølsom 7-tommer WXGA og produsenten tilbyr godsaken med harddisker fra 20 til 60 GB.For de med krav til sikring av innholdet, har Asus utrustet maskinen med fingeravtrykksleser. Og de hevder at deres avtrykksleser går "under huden" på eieren: Det er ikke bare de døde cellene som blir lest - sensoren skanner fingeravtrykket dypt inne i hudlaget.Designet er også en historie for seg selv. Fysisk sett er RH2 utstyrt med hurtigknapper på sidene for de mest brukte oppgavene. Et navigeringsratt hjelpe til dersom du ikke vil peke direkte på skjermen. Og for inntasting av tekst har Asus laget et spesielt "skjerm-tastatur" som brer utover virtuelle taster samlet i kvarte kakestykker på hver side av skjermen.I tillegg til databehandllingen, lover RH2 også å kunne guide deg i den fysiske verdenen. Enheten har en GPS-antenne som kjekt kan brettes inn når den ikke er i bruk.Priser og tilgjengelighet er ikke kjent i skrivende stund. Mer info finner du her