<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aker Yards kvitter seg med skip

Kjell Inge Røkkes Aker Yards selger skip som er under bygging til et tysk selskap.

    Publisert 23. feb. 2007 kl. 12.33
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 79 ord

    Aker Yards har solgt et kombi-fraktskip til tyske Briese Schiffahrts GmbH & Co. Skipet, som blir levert fra Damen Shipyards Okean i Ukraina, blir solgt for om lag 19 millinoer euro. Leveringen av skipet finner sted i fjerde kvartal 2007.Aker Yards har solgt et kombi-fraktskip til tyske Briese Schiffahrts GmbH & Co. Skipet, som blir levert fra Damen Shipyards Okean i Ukraina, blir solgt for om lag 19 millinoer euro. Leveringen av skipet finner sted i fjerde kvartal 2007.