<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny blekkskriver fra Canon

Siste skudd på PIXMA-familiens stamme lover enda bedre blekkutskrifter av dine fargebilder. Her er den nyeste skriveren fra Canon.

    Publisert 23. feb. 2007 kl. 14.16
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 161 ord

    Canon slipper en ny skriver i blekkmarkedet i forbindelse med vinterens produktlansering. PIXMA iP2500 blir gitt form som en kube, og får en blank, sort finish. Produktet kombinerer høy utskriftshastighet med fotokvalitet, og leveres med matt fotopapir og en CD-ROM som viser en rekke kreative utskriftsmuligheter.Skriverens mikrodyser støter ut blekkdråper med bare 2 pikoliters størrelse på siden, mens et 4 800 x 1 200 dpi3 FINE-skrivehode leverer bilder med en stor klarhet. iP2500 skal ifølge produsenten leverer et 10 x 15 cm kantløst bilde på ca. 55 sekunder. Utskriftene skal holde i 100 år ved lagring i album, hevder Canon videre.Utskriftshastigheten for dokumenter er 22 sider per minutt (sort) og 17 sider per minutt (farger). FINE-kassett systemet har separat sort blekkassett som gir dypere sortfarger ved utskrift av tekst.Skriveren leveres med Canons programvaren Easy-PhotoPrint og Easy-LayoutPrint4, samt en CD-ROM med en rekke kreative utskriftsmuligheter å utforske. Antatt utsalgspris er satt til 599 kroner inkl. mva med salgsstart i slutten av mars.