<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

P. Diddy arrangerer fest i Oslo 12. mars

Vil årets heftigste nachspiel i Oslo finne sted 12. mars 2007? P. Diddy kommer for å underholde Oslofolket.

  Publisert 23. feb. 2007 kl. 09.14
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 164 ord

  P. Diddy er en prisbelønnet Grammyartist, en underholdningsmogul og frontfiguren til plateselskapet Bad Boy Records. Tisskriftet Time rangerte ham blant de «100 mest innflytelsesrike personene» i 2005. 12. mars kommer han til Oslo.«Nissan Qashqai presenter P. Diddy Black Party» bringer et internasjonalt VIP-arrangement til partyscenene i Helsinki, Stockholm, Oslo og København. Festene for spesielt inviterte finner sted i følgende byer:

  • Fredag 9. mars i HelsinkiFredag 9. mars i Helsinki
  • Søndag 11. mars i Stockholm Søndag 11. mars i Stockholm
  • Mandag 12. mars i Oslo Mandag 12. mars i Oslo
  • Tirsdag 13. mars i KøbenhavnTirsdag 13. mars i København

  Nattklubbene der arrangementene skal foregå blir plukket ut av P.Diddys egne managere, og vil bli annonsert i nær fremtid. Gjestene kan vente seg ekstravagante entreer fra en lang rekke prominente norske og utenlandske kjendiser. Ved inngangen til nattklubben vil en DJ i toppklassen underholde gjester og publikum i en pulserende atmosfære av lyd og lys. Inne i selve nattklubben vil P. Diddy underholde gjestene sine bak platespillere og mikrofoner.