<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Politirazzia mot Stensrud

Økokrim har siktet Torgeir Stensrud (57) for et nytt bedrageri.

    Publisert 23. feb. 2007 kl. 06.02
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 99 ord

    Førstestatsadvokat Arnt Angell i Økokrim bekrefter overfor Dagbladet at fem personer er siktet i saken, og at politiet har gjennomført razzia mot fem forskjellige steder på Østlandet og Sørlandet.Stensruds forsvarer, advokat Harald Stabell, sier at Stensrud stiller seg uforstående til siktelsen og at han forventer at saken blir henlagt så snart de faktiske forhold er avklart.Stensrud ble i oktober 2005 dømt til sju års fengsel for bedrageri for sin rolle i Finance Credit-saken, og fradømt retten til å drive næringsvirksomhet. Stensrud har anket dommen fordi han mener seg fortjent til større strafferabatt på grunn av sitt samarbeid med politiet.