<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skagen Fondene går for fusjon

Porteføljeforvalter Kristian Falnes i Skagen Vekst anbefaler en sammenslåing av Bonheur og Ganger Rolf.

    Publisert 17. feb. 2007 kl. 10.19
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 135 ord

    Porteføljeforvalter Kristian Falnes i Skagen Vekst mener det ikke er noen god grunn for at Fred. Olsen skal opprettholde to separate tvillingselskaper, Bonheur og Ganger Rolf. Han mener selskapene bør slås sammen. Porteføljeforvalter Kristian Falnes i Skagen Vekst mener det ikke er noen god grunn for at Fred. Olsen skal opprettholde to separate tvillingselskaper, Bonheur og Ganger Rolf. Han mener selskapene bør slås sammen. - A.P. Møller-Mærsk hadde en lignende struktur i sin gruppe inntil for noen år siden. Når selv danskene klarte å rydde opp i dette, bør ikke Fred. Olsen være noe dårligere. Det vil skape en mindre kompleks og mye mer oversiktlig struktur, sier Falnes til dn.Administrerende direktør Anette Olsen gir imidlertid ingen åpning for en sammenslåing av Bonheur og Ganger Rolf.- Det er ikke noen planer i den retningen, sier hun.