<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solstad-selskap inngår kontrakt

NOR Offshore Pte Ltd, eid 50 prosent eid av Solstad Offshore ASA, har inngått en fem-årig avtale.

    Publisert 23. feb. 2007 kl. 09.02
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 114 ord

    NOR Offshore Pte Ltd (NOR), 50 prosent eid av Solstad Offshore ASA, har inngått en fem års fast kontrakt med Veolia Environment Inc for `Nor Sky`. NOR Offshore Pte Ltd (NOR), 50 prosent eid av Solstad Offshore ASA, har inngått en fem års fast kontrakt med Veolia Environment Inc for `Nor Sky`. Skipet er under bygging i Singapore og skal leveres fra verftet i april 2007. Kontrakten vil starte ved levering av skipet. `Nor Sky` er en mindre AHTS, utstyrt med 20 tonns kran, 50 tonns A-ramme og lugarkapasitet til 60 mann.Skipets arbeidsområder vil inkludere ROV-støtte, subsea-inspeksjoner, dykking, subsea-konstruksjon, samt IMR-tjenester.Det er forventet at kontrakten vil gi en årlig EBITDA på 7,5 millioner dollar.