<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tor Olav Trøim raser

- Det er ikke slik en rettsstat bør fungere, sier John Fredriksens nærmeste medarbeider Tor Olav Trøim etter nederlag i Børsklagenemnden.

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 06.22
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord

    I går ble det kjent at John Fredriksens Seadrill ikke får utsatt tilbudsplikt i Eastern Drilling. Børsklagenemnden tar ikke Seadrills anmodning om utsatt tilbudsplikt i selskapet til følge. at John Fredriksens Seadrill ikke får utsatt tilbudsplikt i Eastern Drilling. Børsklagenemnden tar ikke Seadrills anmodning om utsatt tilbudsplikt i selskapet til følge. Minoritetsaksjonærene i Eastern Drilling krever at Seadrill ilegges dagbøter inntil det kommer med bud på selskapet.- Innholdet i saken synes å være at Seadrill er rike nok, så de har råd til dette. Men det er i alle fall ikke slik man blir rik. Og det er ikke slik en rettsstat bør fungere, sier John Fredriksens nærmeste medarbeider Tor Olav Trøim til dn.- Jeg tror ikke denne saken kommer til å finne sin løsning med det første, sier Trøim.