<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

TTS får 85 mill.

TTS Marine skal levere skipsutstyr til åtte bilskip.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 13.08
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 107 ord

    TTS Marine ASAs Dry Cargo Handling-divisjon har gjennom sitt datterselskap TTS Ships Equipment AB i Gøteborg inngått kontrakt på rundt 85 millioner kroner for leveranse av skipsutstyr med overlevering innen utgangen av 2010. TTS Marine ASAs Dry Cargo Handling-divisjon har gjennom sitt datterselskap TTS Ships Equipment AB i Gøteborg inngått kontrakt på rundt 85 millioner kroner for leveranse av skipsutstyr med overlevering innen utgangen av 2010. Kontrakten med Vinashin Import Export Company i Vietnam gjelder skipsutstyr til åtte bilskip. Leveransen omfatter konstruksjon og leveranse av nøkkelkomponenter til RoRo-systemer som innvendige bildekk og ramper, samt hekkrampe for inn- og utkjøring av rullende materiell, opplyses det i en melding.