<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Grenland Group får storkontrakt

Grenland Group melder om sitt hittil største enkeltstående oppdrag innenfor subsea-fabrikasjon.

    Publisert 2. juli 2007 kl. 11.23
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 126 ord

    Grenland Group har inngått en intensjonsavtale med FMC Technologies i Kongsberg om fabrikasjon, sammenstilling og testing av undervannstrukturer til den sørlige delen av Ormen Lange-feltet i Nordsjøen. Grenland Group har inngått en intensjonsavtale med FMC Technologies i Kongsberg om fabrikasjon, sammenstilling og testing av undervannstrukturer til den sørlige delen av Ormen Lange-feltet i Nordsjøen. Kontraktsverdien for Grenland Group vil ligge i størrelsesorden 150-160 millioner kroner. I verdi er dette en av Grenland Groups største enkeltstående oppdrag innenfor subsea-fabrikasjon.Undervannsstrukturene som Grenland Group skal produsere og sammenstille, vil ha en totalvekt på over 1.400 tonn. Den største enheten er en åtte-brønns manifold med beskyttelsesstruktur som veier rundt 1.100 tonn.Grenland Group skal bygge produksjonssystemene ved sine verksteder i Grenland og i Tønsberg.Levering av undervannsstrukturene er satt til november 2008.