<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jan Eiler Fleischer kom seg ut av Aker Yards før kursskrell

Investor Jan Eiler Fleischer solgte seg ut av Aker Yards tidligere i sommer, og slapper dermed unna gårsdagens kursras. Han mener aksjen kan være en interessant trade.

  Publisert 7. juli 2007 kl. 09.09
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 150 ord
  Scanpix / Scanpix

  Inntil for et par uker siden satt Jan Eiler Fleischers selskap Lectio med Aker Yards-aksjer, men da solgte han seg ut. Inntil for et par uker siden satt Jan Eiler Fleischers selskap Lectio med Aker Yards-aksjer, men da solgte han seg ut. - Jeg kjøpte litt etter at Røkke solgte seg ut. Tanken min var at det ville komme noen fra Asia og kjøpe hele selskapet. Et selskap som har en ordrebok på 100 milliarder og en verdi på 12 milliarder synes jeg så billig ut, sier Fleischer til Finansavisen.Investoren solgte seg ut etter at Karl Erik Kjelstad sluttet som konsernsjef og ble erstattet av en finne.Fleischer kommer ikke til å kjøpe aksjen til tross for gårsdagens kursras på 27 prosent.- Det går mye på argumentasjonen om at selskapet var blitt internasjonalt. Jeg er imidlertid av den oppfatning at aksjen kan være spennende å kjøpe som en trade, avslutter han.