<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Konjunkturtoppen nærmer seg?

Ifølge konjunkturbarometer kan det være at konjunkturtoppen nærmer seg for norsk næringsliv.

    Publisert 3. juli 2007 kl. 08.07
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 65 ord

    Dagens Næringslivs Konjunkturbarometer viser lavere forventninger til lønnsomhet og omsetning, skriver avisen. Konjunkturbarometeret er basert på en utvalgsundersøkelse blant omkring 2000 bedriftsledere, hvor de svarer på spørsmål om forventninger til lønnsomhet, omsetting og sysselsetting de neste 12 månedene.Barometeret viser nå tydelige tegn på utflating, og ifølge Steinar Juel i Nordea Markets viser dette at vi er inne i en moden fase av konjunkturoppgangen, skriver DN.