<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sea Production kan bli kjøpt opp

Meglerhus melder om betinget ordre på inntil 51 prosent av aksjene i Sea Production, hvor John Fredriksens Frontline tidligere var storaksjonær.

    Publisert 2. juli 2007 kl. 08.50
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 73 ord

    Pareto Securities skriver i en melding at meglerhuset har mottatt en betinget ordre på inntil 51 prosent av aksjene i Sea Production. Ifølge Reuters er budet på 24,25 kroner per aksje. Pareto Securities skriver i en melding at meglerhuset har mottatt en betinget ordre på inntil 51 prosent av aksjene i Sea Production. Ifølge Reuters er budet på 24,25 kroner per aksje. Budet avsluttes 6. juli klokken 16.Fredag sluttet aksjen på 20 kroner.