<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aibel vinner gasskontrakt i Algerie

Aibel har vunnet engineeringkontrakt for gassanleggene In Salah og In Amenas i Algerie

    Publisert 28. sep. 2007 kl. 11.00
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 116 ord

    Kontrakten omfatter engineering og innkjøpstjenester og løper over tre år med opsjoner for ytterligere to ganger et år. Kontrakten omfatter engineering og innkjøpstjenester og løper over tre år med opsjoner for ytterligere to ganger et år. Oppdragsgiver er et joint venture-selskap hvor Sonatrach, Statoil og BP deltar. Kontrakten har en verdi på 25 millioner dollar per år. Arbeidet vil ledes fra Aibels nylig opprettede engineeringkontor i Storbritannia.- Denne kontrakten viser hvordan Aibel samarbeider sømløst på tvers av landegrensene. Kontrakten reflekterer også økt etterspørsel etter våre kjernekompetanser. Vi styrker vårt nærvær i UK, for i dette tilfellet å levere til Algerie, en av de raskest voksende økonomiene i Nord-Afrika, sier R. Rasmus Sunde, administrerende direktør i Aibel.