<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker om Prosafe

Analytiker mener det er vanskelig å verdette boligrigg-delen til Prosafe.

    Publisert 24. sep. 2007 kl. 12.10
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 87 ord

    Prosafe meldte i dag at man vil starte strategiske vurderinger rundt en mulig todeling av selskapet. Prosafe meldte i dag at man vil starte strategiske vurderinger rundt en mulig todeling av selskapet. - Jeg regner med at i løpet av et par måneder vil vi ha kommet langt i vurderingene, sier administrerende direktør Arne Austreid til Reuters.En analytiker sier til nyhetsbyrået at det er vanskelig å verdette boligrigg-delen til Prosafe.- Det spørs hvor mye de greier å kapitalisere det opp, om det blir en utbyttekapasitet, sier analytikeren.