<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blystad investerer i kalosjselskap

- Vi investerer fordi dette er et meget bra konsept, sier skipsreder Arne Blystad.

    Publisert 17. sep. 2007 kl. 08.08
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord

    I det lille kalosjselskapet Swims skal skipsreder Arne Blystad og flere tilknyttede selskaper investere fire millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.Det er gjennom selskapet Spencer Trading at Blystdad investerer nærmere tre millioner kroner i Swims. Gjennom selskapet Syneco investerer Jon Christian Syvertsen en halv million kroner, det gjør også investorene Ragnvald Risan og Christian Ness. Knut Ekjord i Cake as investerer 100.000 kroner.- Vi investerer fordi dette er et meget bra konsept, skriver Arne Blystad i en e-post til DN.Gründer Johan Ringdal (28) har på to år fått distribusjon i 14 land og 150 butikker for kalosjene han har designet selv. De fire millionene skal brukes til nye investeringer og nye produktgrupper.