<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fusjonsrykter rundt Seadrill og Awilco Offshore

Seadrill og Awilco Offshore ryktes å være i samtaler med en amerikansk riggigant om fusjon. Aksjene stiger 5-6 prosent på Oslo Børs.

    Publisert 19. sep. 2007 kl. 15.05
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 98 ord

    Seadrill og Awilco Offshore stiger hhv. 5,9 og 5,1 prosent på Oslo Børs, og er blant mange vinnere på en særdeles frisk Oslo Børs i dag. Meglere sier til Reuters at det går rykter om en fusjon med den amerikanske riggiganten Noble.Blant analytikerne som har hørt ryktene er Kjetil Bakken i Fondsfinans.- Industrielt ser det spennende ut, men utover det kan jeg på ingen måte si hvorvidt ryktene stemmer, sier han.Men en London-basert analytiker forklarer over nyhetsbyrået oppgangen med det generelt gode markedet i dag, og ikke til ryktene.Det har ikke lyktes Reuters å få kommentarer fra selskapene.