<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har tapt 109 mill. på Fjord Line

Kommandittselskapet Nordsjøferger har tapt 109 millioner kroner på Fjord Line.

    Publisert 27. sep. 2007 kl. 10.32
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 106 ord

    Kommandittselskapet Nordsjøferger var den største kreditoren i Fjord Line. Ifølge DN har selskapet tapt 109 millioner kroner på fergehavariet. Småkreditorene får dekket inntil 30 prosent av sine tilgodehavender, mens Nordsjøferger har avskrevet sitt krav på om lag 109 millioner kroner. Kommandittselskapet Nordsjøferger var den største kreditoren i Fjord Line. Ifølge DN har selskapet tapt 109 millioner kroner på fergehavariet. Småkreditorene får dekket inntil 30 prosent av sine tilgodehavender, mens Nordsjøferger har avskrevet sitt krav på om lag 109 millioner kroner. Fjord Line skriver i årsberetninget at fordringen, som utgjorde mer enn to tredjedeler av den samlede gjelden, i første omgang ble konvertert til et ansvarlig lån.